YLI 100€ TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Danessa Myricks Beauty Yummy Skin Serum Foundation -sävysuosituksemme!

Saamme useasti kyselyjä, mitä sävyjä suosittelemme ammattilaispakkiin Danessa Myricks Beauty -sarjan Yummy Skin Serum -meikkivoiteista ja tässä kattava infopaketti aiheesta :)

Yummy Skin Serum -meikkivoidesävyjä on kaikenkaikkiaan 26 ja niiden sävyt menevät numerojärjestyksessä; 1=vaalein ja 26=tummin. Sävynumeron perässä on kirjainkoodi, joista P=Pink, N=Neutral, G=Golden ja W=Peach or Red undertones

Kun omaan ammattilaispakkiin lähtee rakentamaan kattavaa sävyvalikoimaa, on hyvä eri tummuusasteiden lisäksi valita sävyjä jokaisesta eri pohjasävystä. Näitä sekoittamalla saa kaikenkattavan setin jokaiselle ihon sävylle! Suomessa suosituin sävy sellaisenaan talviaikaan tuntuu olevan 6N ja kesäaikaan 7N, mutta sekoittamalla esimerkiksi 4N+9N saa nämä molemmat sävyt luotua itse. 

Kun suosittelemme asiakkaille sävyjä, kokemuksemme mukaan hyvät vaaleat sävyt saa sekoitettua esimerkiksi seuraavilla seteillä;

1P, 4N, 5G, 8P, 9N, 11G

tai

2G, 3P, 4N, 8P, 9N, 11G

Tummista sävyistä suosittuja sävyjä ovat 14W, 19G ja 23W, mutta esimerkiksi 26N ja 13N ovat erittäin hyvä lisä täydentämään sävymahdollisuuksia.

Yummy Skin Serum on hoitava, kosteuttava meikkivoide, joka sopii jokaiselle ihotyypille. Se jättää ihoon iholle puolihimmeän lopputuloksen ja se soveltuu erinomaisesti kameratyöskentelyyn sen ihoa optisesti tasoittavan ominaisuutensa vuoksi!

Voit ohentaa meikkivoidetta esimerkiksi Danessa Myricks Beauty -sarjan Beauty Oil -kuivaöljyllä tai kiiltävämmän lopputuloksen tavoitteluun Yummy Skin Serum on erinomainen tuote käytettäväksi yhdessä tämän meikkivoiteen kanssa! Puolestaan kiiltoa voi hillitä laittamalla joko meikin alle tai päälle Yummy Skin Blurring Balm Powderin, joka on voidemainen puuteri samankaltaisella, ihon pintaa optisesti silottavalla ominaisuudella. Danessa Myricks Beauty -sarjan Evotution Powder on mattapintaisimman lopputuloksen antava, hienojakoinen irtopuuteri, joka on täydellinen valinta silloin, kun toiveena on himmentää iho kiillolta.

Mikäli sinulla on vielä kysyttävää tuotteista, sävyvalinnoista tai niiden käytöstä, tavoitat meidät parhaiten WhatsApilla +358400665089 <3

Lahjakortti